AktuelnoOlovoPrivreda

OTVOREN ALMA RAS LJETNI BAZAR

Ljetno sniženje kojem se svi radujemo je počelo. Posjetite poseban kutak na otvorenom u Olovskim Lukama sa cijenama koje će vas oduševiti i uživajte u vrhunskim artiklima za cijelu porodicu.

Pamuk ili viskoza, najčešće korišteni materijali, važe za najbolje prirodne tkanine, a Alma Ras koristi one najkvalitetnije evropskog porijekla. Bazično donje rublje napravljeno od najmekšeg pamuka uljepšat će vaše svakodnevnice i učiniti ih ugodnijim. U ponudi ćete pronaći i senzualno donje rublje, zavodljivih boja, ukrašeno sofisticiranom čipkom. Od spavaćeg programa, zavest će vas elegantne viskozne ili pamučne spavaćice, kombinacije hlača i majica, te bazične pidžame. Ovdje ćete pronaći i raznoliko donje rublje, te pidžame brenda Manners za muškarce. Ovaj brend osvojio je mnoge savremene muškarce, koji pored trendova, najviše vole udobnost prirodnih materijala.

Iskoristite jedinstvenu priliku, jer će ove pogodnosti trajati do isteka zaliha, a naša preporuka su slipovi već od 2 KM, bokserice od 4 KM, preko ljetnih majica od 5 KM pa do pidžama po cijeni od 15 KM.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button