AktuelnoOglasiVijesti iz ZDK

Direkcija Zenica dostigla cifru od 45.000 korisnika usluge Moja TV

BH Telecom dd Sarajevo, Direkcija Zenica je u proteklim danima dostigla, ali i prestigla, cifru od 45.000 korisnika usluge Moja TV.

Obzirom da broj korisnika Moja TV u BH Telecomu ukupno, ali i u Direkciji Zenica, stalno raste, te da je ovo itekako bitan poslovni uspjeh Direkcije Zenica, odlučili smo da tog korisnika nagradimo sa mobilnim uređajem i drugim vrijednim poklonima.

Korisnik sa kojim smo ostvarili cifru od tačno 45.000 korisnika ove usluge je gospodin Velić Mustafa iz Breze.

Igrom slučaja ili srećom ovog korisnika, na dan kada smo ustanovili o kojem korisniku se tačno radi, tj. 21. decembra 2021. (Dan rudara u FBiH) i kada smo istog obavijestili o tome da će biti nagrađen od strane BH Telecoma, u razgovoru sa njim smo ustanovili da se radi o bivšem rudaru i kopaču u jami a sadašnjem penzioneru Rudnika mrkog uglja „Breza“.

Ovim povodom, Direkcija Zenica i direktor Direkcije Zenica, Namir Škaljo, uz prisustvo rukovodilaca Hazima Avdića, Alema Gagule i Šefika Hamedovića, su organizovali prijem i uručivanje poklona gospodinu Velić Mustafi.

Izuzetno nam je drago da ćemo baš ovog korisnika nagraditi vrijednim poklonima i da smo mu, uz čestitke da je baš on 45.000-ti korisnik Moja TV na području Direkcije Zenica, mogli čestitati i Dan rudara.”

Radio Olovo/BH Telecom

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button