AktuelnoHumanitarne akcijeNGO i udruženjaOlovo

Omladinsko Udruženje Kasaba iz Olova pokrenulo Ramazanski projekat “RUKA POMOĆI”

Članovi omladinskog udruđenja “Kasaba” u nizi svojih uspješno provedenih humanitarnih projekata pokreće ramazanski projekat “Ruka pomoći” u okviru koga planiraju tokom ramazanskih mabarek dana obići sve one koji su u potrebi. U tom smislu oni su uputili apel svim našim građanima da se i sami uključe u ovaj humani projekat tako što će donirati hranu, odjeću, obuću, ili finansijska sredstva.

  Vaše donacije možete donijeti u prostorije Omladinskog udruženja “Kasaba” u ulici Sarajevska br.5 (zgrada starog suda) u Olovu.

  Uplate novčanih sredstava možete izvršiti na račun udrušenjaČ Omladinsko udruženje “Kasaba”  (3384302222807334). Za dogovor oko preuzimanja donacije, uplate I sva druga dodatna pitanja možete kontaktirati Aldina Bolića mob.  062-329-116 ili Emira Skendera na broj telefona 060-307-38-42.

Donirana obuća, odjeća i aukcijski predmeti biti će dio Bazara koji će organizirati ovo udruženje u Olovu, a prikupljena sredstva koristiti će se za potrebe ove humanitarne akcije.  

Udruženje je u svrhu lakšeg odvijanja I pracenja akcije pokrenulo I zaseban facebook profil “Ruka pomoći” gdje ćete moći pratiti sva dešavanja vezana za ovaj projekat.

Iz Omladinskog udruženja “Kasaba” žele vam ugodne I hairli ramazanske dane RAMAZAN MUBAREK OLSUN!

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button