AktuelnoNGO i udruženjaOlovo

Društveni centar u Olovu od prvog novembra ponovo počeo sa radom

Novootvoreni uređeni prostor Društvenog centra namijenjen je za sastanke, radionice, druženja i edukacije.

Menadžerica centra Hanka Rotić u saradnji sa građanima ,predstavnicima nevladinih organizacija,udruzenja ,institucija će osmišljavati i realizovati aktivnosti koje se tiču naše lokalne zajednice kroz različite projekte.

Ovo je jedna od aktivnosti u sklopu projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH koji je zajednički projekat Vlada Švicarske i Švedske a sprovodi ga Razvojni program Ujednjinjenih nacija UNDP.

Glavni cilj centra je doprinijeti kvalitetnijem životu građana mjesnih zajednica kroz njihovo snažnije demokratsko učešće,unapređenje usluga na nivou mjesne zajednice,unapređenje infrastrukture ,te uključivanje socijalno isključenih kategorija.

Ukoliko želite svoju ideju sprovesti u djelo obavezno posjetite Društveni centar.

Za više više informacija o tome kako da koristite prostor društvenog centra kontaktirajte ih lično ili putem telefona 061-841-013 ili facebooka odnosno privatne poruke u inboxu Društvenog centra putem linka

https://www.facebook.com/municipalityolovo

-Svoje aktivnosti kao i do sad možete relizovati uz predhodnu najavu i dogovor sa menadžericom centra. Iskrenu i toplu dobrodošlicu Vam želimo, poručuju iz Društvenog centra.

Društveni centar se nalazi se u zgradi JU Centra za kulturu, sport i informisanje u Olovu gdje je smještena i JU Gradska biblioteka Olovo i radi svaki dan od 7 i 30 do 16.00 sati.

Radio Olovo/A.M

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button