AktuelnoOlovoSport

ODBOJKAŠICE EKIPE „IGMAN“ ILIDŽA NA PRIPREMAMA U OLOVU

  Članice ŽOK „Igman“ Ilidža već nekoliko dana nalaze se u Olovu na pripremama za predstojeću takmičarsku sezonu. Odbojkašice ovog premijer ligaša borave ovih dana u SRC „Ajdinovići“, a popodnevne treninge obavljaju u dvorani Sportskog centra u Olovu.

   Naše su kamere jučer zabilježile dio atmosfere sa treninga, nakon čega smo razgovarali sa trenerima ovog uspješnog sportskog kolektiva.

  • Mi već tradicionalno poslednjih godina jedan dio priprema obavimo ovdje u Olovu, gdje imamo dobre uslove, kako za boravak tako i za rad i treniranje. Zahvaljujemo se na gostoprimstvu i pruženim uslovima za trenažni proces uoči nastavka sezone. Ono što je dobro ne mislimo mjenjati i Olovo ostaje nama draga destinacija – kazao je u izjavi za naš radio trener ŽOK „Igman“ Almir Džihan.
  • Uz podsjećanje da se ŽOK „Igman“ već tri godine takmiči u okviru Premijer lige, te da su ovogodišnji pobjednici KUP-a Federacije Adisa Divoš – pomoćnik trenera kazala je za naš program da pripreme protiču po planu, sa dva treninga dnevno, od kojih popodnevni provodimo ovdje u sportskom centru u Olovu. – Hvala svim divnim ljudima u Olovu koji su nam u svakom segmentu našeg boravka pružili maksimalnu podršku i adekvatne uslove za boravak i rad. Hvala Vam svima i nastavljamo saradnju- kazala je Divoš na kraju razgovora.   
Prikaži više

Povezani članci

Back to top button