AktuelnoMuzikaOlovo

Halid Bešlić radnicama kompanije “Alma Ras” u Olovu uručio karte za koncert 11.marta u Zetri

Ko što je već poznato veliki koncert Halida Bešlića bosanskohercegovačke muzičke legende u olimpijskoj dvorani Zetra najavljen je za 11.mart 2023 godine .Nakon VIP i VIP backstage karata, ljubitelji pjesama Halida Bešlića kupili su i sve ulaznice za sjedeća mjesta na velikoj tribini. Od puštanja u prodaju vlada veliko interesovanje ne samo bh publike već naših komšija iz regiona. Za armiju fanova i veliki koncert u Zetri naša muzička legenda priprema i nekoliko iznenađenja.

Halid i njegov menadžer Nedim Srnja u saradnji sa jednim od sponzora koncerta kompanijom “Alma Ras” za radnice na odjelu domaće proizvodnje u Olovu priredili su nesvakidašnje iznenađenje.

Halid Bešlić je sa svojim menadžerom Nedimom došao u pogon domaće proizvodnje u Olovskim Lukama u Olovu i uručio im ulaznice ,dijelio autograme ,razgovarao sa ženama a na kraju druženja im zapjevao i pozvao ih na koncert.

Pored ulaznica za najsretnije posjetioce koncerta bit će obezbijeđene i poklon majice koje su urađene u kompaniji “Alma Ras” sa nazivima najljepših Halidovih pjesama .

Kako je u izjavi za naš radio kazao Halid ova posjeta je upriličena zahvaljujući sponzoru koncerta kompaniji “Alma Ras “koja je za svoje radnice kupila karte i pobrinula se da ih Halid uruči lično.

Njegovi domaćini vlasnik firme Đemal Memagić i njegova supruga Almasa sa saradnicima pobrinuli su se da se njihov gost osjeća ugodno kao i njihove radnice kojima je ovaj dan bio sasvim sigurno neobičan i poseban.

Pored toga što je Halid veliki prijatelj Olova ali i ljudska i pjevačka veličina ,poveznica za sponzorstvo je bila rođendan kompanije “Alma Ras” koji se obilježava na Dan žena 8.marta a ubrzo slijedi i Halidov koncert 11.marta 2023.godine.Međusobna podrška i promocija dobrih i pozitivnih vrijednosti ovom saradnjom je rezultirala na obostrano zadovoljstvo kazali su naši sagovornici.

Ovdje poslušajte šta smo zabilježili u razgovoru sa Halidom Bešlićem ,zatim vlasnikom kompanije Alma Ras Đemalom Memagićem a potom i Mervanom Muhović PR i marketing specijalisticom kompanije Alma Ras.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button