AktuelnoNGO i udruženjaOlovoSport

LOVAČKA SEKCIJA BAKIĆI DOMAĆIN ZAVRŠNOG LOVA U LD “TETRIJEB” OLOVO

Više od 300 lovaca iz svih olovskih sekcija, ali i drugih lovačkih društva jučer ujutro okupilo se na Kamenici u Bakićima, na zajedničkom i završnom ovosezonskom lovu u LD “Tetrijeb” Olovo.

Ulogu domaćina ovom tradicionalnom godišnjem zajedničkom okupljanju ove godine imala je LS Bakići. Stoga je na početku sve prisutne pozdravio Mujo Hodžić predsjednik sekcije, poželjevši lovcima dobrodošlicu, siguran i uspješan lov. Pozdravne riječi i osnovne upute vezane za organizaciju lova dao je i predsjednik LD “Tetrijeb” Olovo Izet Smajić, a prisutnima se obratio i predsjednik Saveza lovačkih organizacija BiH Muhamed Hodžić.

Ono što je najvažnije lov je protekao po planu, bez bilo kakvih problema, a ni ulov nije izostao. Ustrijeljena su dva vepra, a druženje je uz iće i piće, te pjesmu nastavljeno do večernjih sati. Veselo, onako kako to samo lovci znaju.

Ovim zajedničkim lovom na divlje svinje završena je još jedna uspješna lovna sezona u LD “Tetrijeb” Olovo. U kalendaru lovačkih aktivnosti sada nastupa period uređenja lovišta, hranilišta, iznošenje hrane i briga za divljač – kažu nam u ovom našem najbrojnijem olovskom udruženju.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button