AktuelnoObrazovanjeOglasiPosao

Destination IT: Fantastične karijere i kako ih pronaći

Želite izgraditi uspješnu karijeru? Čuli ste da je IT sektor najbržerastući i da se u njemu kriju razne prilike? Želite saznati kako napraviti prvi korak ka karijeru u IT-u?

Na pravom ste mjestu. Encode organizuje besplatnu online info sesiju pod nazivom “Destination IT: Fantastične karijere i kako ih pronaći”.

Broj mjesta je ograničen, a svi oni koji se prijave na vrijeme imat će priliku da se upoznaju sa karijerama u IT-u. Govorit ćemo o tehničkim i netehničkim pozicijama. Upoznat ćemo se sa potrebnim kvalifikacijama za pozicije kao što su Frontend Developer, Backend Developer i QA Engineer (Quality Assurance), te predstaviti putokaz koji će vam reći šta trebate učiti i kojim redoslijedim ukoliko želite da se usmjerite ka određenoj karijeri.

Na kraju događaja ćemo govoriti o samom procesu traženja prvog zaposlenja i prakse, te najčešćim greškama koje početnici prave.

Ukoliko vam je ovo zanimljivo i želite napraviti prvi korak ka uspješnoj karijeri u IT-u prijavite se putem LINKA najkasnije do 18. februara do 20:00. Događaj će se održati u u ponedjeljak, 20. februara 2023. godine, sa početkom u 19:30. Predviđeno trajanje događaja je 1h.

LINK ZA PRIJAVU: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWa1Hrz3J4oYbF5mhc6vpIbLGPLkaWX8iNxLPgdB_JWs99hw/viewform

Iskoristite priliku i donesite pravu odluku za uspješan početak vaše IT karijere.

Radio Olovo/A.M

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button