AktuelnoCentar za kulturuOglasiOlovoRadio OlovoSportZdravlje

UPIS JE U TOKU -Ne propustite Školu sporta za djevojčice i aerobik za žene u Sportskom centru Olovo

JU Centar za kulturu sport i informisanje Olovo nastoji da omogući ravnomjerne aktivnosti za rast ,razvoj i rekreaciju svih spolnih skupina ,dakle muškaraca i žena,dječaka i djevojčica.Na tom planu pored domaćih angažuje i stručnjake sa Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Sarajevo.

Ukoliko želite da svojoj djevojčici omogućite pravilan rast i razvoj ,pravi put je uključivanje u sportske aktivnosti.

Dijete se radja sa određenim mogućnostima koje dalje razvija i unapređuje. Treba napomenuti da postoje razdoblja, odnosno vrijeme kada dijete treba nešto znati i moći uciniti, a važno je i kako to radi,preporuka je profesionalaca.

Pravilno usmjerene sportske aktivnosti često i sa individulanim pristupom stručnjaka i profesora Sporta i tjelesnog odgoja mogu biti od životnog značaja za dijete.Zato ne propustite mogućnosti koje vam se nude u protivnom svi napori koje ulaže Centar su uzaludni jer ukoliko nema zainteresovanih angažman se otkazuje kao i sve planirane aktivnosti.

U tom cilju već je počela sa radom  Škola sporta za djevojčice u Sportskom centru  Olovo ,svaki ponedjeljak od

18:15 do 19:15 i četvrtak 18:15 do 19:15 sati.

Sve informacije možete dobiti na licu mjesta u navedeno vrijeme.

Značajne i vidljive promjene u funkcionisanju i izgledu tijela žene dogadjaju se odprilike svakih 10 godina, a odnose se na promjene hormona i važnih događaja koji utiću na zdravlje i tijelo žene te je potrebno prilagoditi trening novonastalim promjenama.

Zdravlje žene je u njenim rukama .Ukoliko slušate svoje tijelo i brinete o njemu bit ćete sretnije i zdravije a time i vaša porodica i okolina.

Iskoristite priliku pridružite se aktivnim ženama a ujedno budite pozitivan primjer vašoj djeci ,djevojčicama koje u istom terminu mogu vježabati uz vas.

Uključite se u Aerobik za žene u Sportskom  centru Olovo

svaki ponedjeljak 18:15 do 19:15 i četvrtak 18:15 do 19:15 sati.

Radio Olovo /A.M

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button