AktuelnoOlovoSport

TITULA JESENJEG VICEPRVAKA ZASLUŽENO OSTAJE NA DANCU

Remijem u poslednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva Prve lige Federacije, NK Stupčanica završio je još jednu svoju uspješnu sportsku etapu. Zanimljiva i neizvjesna utakmica u Gornjem Rahiću sa istoimenom ekipom završena je bez golova I podjelom bodova.

Drugo mjesto na tabeli i potvrda epiteta viceprvaka iz prošle debitanske sezone u Prvoj ligi Federacije pokazali su još jednom da ekipa iz Olova, ne samo da nije slučajno u ovom kvalitetnom ligaškom društvu, već da ima kvalitet i neskrivene ambicije za ulazak u Premijer ligu BiH.

Uz sjajne rezultate ono što posebno raduje je primjerno ponašanje naše publike i vjernost naših, posebno vatrenih, navijača koji su i na domaćim i na gostujućim utakmicama bili vjerni pratilac i podrška našeg kluba.  Sklopljena sportska prijateljstva su najveći kapital našeg kluba. Pokazuje to i status naših jučerašnjih domaćina FK Gornji Rahić koji su najljepšim riječima opisali naše igrače i publiku. “Uzvratit ćemo gostoprimstvo na Dancu” – odgovorili su naši navijaći i to je ono što se ne može kupiti već se stiće ponašanjem i konkretnim djelima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šef struke Dženan Zaimović poslao je momke na zasluženi kratki odmor koji će stručni štab i uprava iskoristiti da detaljno analiziraju proteklu polusezonu i utvrde smjernice za nastavak prvenstva i trke za sam vrh tabele. Šuška se i o novim pojačanjima, no o tom potom…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U svakom slučaju NK “Stupčanica” ponos je svih olovljana i pozitivan sportski primjer BiH sportske scene.

Hvala za pokazani i dokazani kvalitet!

Sa vama smo i u nastavku sezone i pohodu na sami vrh tabele, jer svi smo mi Stupčanica!

 

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button