Općenito

Konkurs za najbolju fotografiju akcije čišćenja

Let’s Do It pokret u cilju širenja svijesti o zaštiti životne sredine, zajedno sa partnerima, organizuje konkurs za najbolju fotografiju akcije čišćenja. Konkurs je javan i u njemu mogu učestvovati svi građani. Izuzetak su koordinatori akcije, radi regularnosti takmičenja i izbjegavanja “štele”. Takmičenje se odnosi na fotografije iz cijele Bosne i Hercegovine.
Sve što trebate uraditi da biste učestvovali u „utrci“ za vrijedne nagrade jeste da pošaljete jednu fotografiju akcije čišćenja, individualnog ili timskog na mail konkurs@letsdoit.ba sa imenom, prezimenom i gradom odakle se fotografija šalje, a fotografije će kasnije biti objavljenje u albumu nahttps://www.facebook.com/LetsDoItOcistimoZemljuZa1Dan.
Nagrađene fotografije će biti one s najviše „lajkova“. Fotografije moraju biti autorsko djelo učesnika nagradnog takmičenja. Let’s Do It ne preuzima odgovornost kršenja autorskih prava. Ukoliko neko prijavi zloupotrebu Let’s Do It ima pravo da diskvalifikuje učesnika. Jedan korisnik može objaviti samo jednu fotografiju.
*Fotografije slati sa naznakom “Za nagradnu igru Let’s Do It”.Više informacija na facbook starnici;
https://www.facebook.com/groups/letsdoitolovo/

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button