Općenito

Alma Ras otvara prvi Manners butik

Manners man in motionOtvaranje prvog Manners butika u Sarajevu bit će upriličeno u subotu, 1. februara 2014. godine, u 12:00h u Titovoj 32. U saradnji s kompanijom Mamče, Alma Ras će otvoriti butik finog muškog rublja i spavaćeg programa, Manners. Na ovaj će način Manners biti bliži muškoj populaciji kojima će omogućiti i bolju prezentaciju proizvoda.
Kako kaže sam slogan „Man in motion“, Manners je za muškarca 21. stoljeća koji cijeni tradiciju ali teži savremenim pokretima. Manners muškarac se uspješno nadmeće sa dinamičnim vremenom te prilagođava svom okruženju. Neovisan, odvažan, uspješan – Manners muškarac osvaja novi milenij svojim sigurnim nastupom, orginalnošću i odvažnom kretnjom kroz životne situacije u kojima odlučuje, osjeća, upravlja i inspirira. Muževan u svojoj samouvjerenosti, moderan u razumjevanju ljudi oko sebe, Manners muškarac cijeni tradiciju ali živi za promjene i kretanje prema naprijed.
U prvom Manners butiku pored rublja i muških pidžama dugih nogavica, možete pronaći capry pidžame te majice, muške bermude i udobne Manners ogrtače sa kapuljačom. Osim već prepoznatljivog Manners branda, u butiku će se naći i rublje vrhunskih stranih brandova, što će prvi Manners butik učiniti zaista posebnim mjestom za muškarce koji prepoznaju udobnost.
images Kompanija “ALMA-RAS” d.o.o. Olovo osnovana je na Dan Žena, 1998. godine. Izgrađena je na temelju porodične tradicije, bogatog dugogodišnjeg iskustva i jasne vizije razvoja kvalitetnog domaćeg brenda. Vođeni idejom kako ne bi samo žene trebale biti privilegovane u kreiranju rublja, posebnu pažnju posvećujemo muškarcima i predstavljamo novi bh. brend – MANNERS. Naša vizija novog brenda predstavlja muškarca 21. vijeka, u stalnom pokretu, koji se lako može prepoznati po tome što je uvijek u nekoj žurbi i nadmetanju s vremenom. Komunikativan je i naklonjen putovanjima, te tako teži i novim standardima rublja i spavaćeg programa. Naša zadana „misija“ je kupcima pružiti visok nivo vrijednosti za uloženi novac kroz kvalitetni domaći proizvod te visok nivo usluge i zadovoljstva kupovine, kao i pomno izabrani asortiman koji će biti lako dostupan na tržištu. Vizija je stvoriti snažan domaći brend koji će biti prvi izbor pri kupovini muškog rublja, a kompaniji pružiti mogućnost progresa i izlaska na strana tržišta,saopšteno je danas iz ove kompanije.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button