Općenito

Poziv za volontere u Dječijem kutku Olovo i Careva Ćuprija

indexAko si….
1. Student ili si završio/la fakultet i trenutno si nezaposlen/a
2. Imaš između 18 do 40 godina
3. Motivisan/a za rad sa djecom, kreativan/a, proaktivan/a, imaš razvijen timski duh
4. Spreman/a na 16 sati volonterskog rada sa djecom mjesečno (kroz sportske, kreativne, zabavne, edukativne aktivnosti,…) u periodu od februara do septembra 2016. godine
….onda si spreman/a da daš svoj doprinos u implementaciji projekta „Dječiji kutak“. Dječiji kutci su smješteni u prostorijama O.Š. Hasan Kikić Careva Ćuprija i u prostorijama koje je dodijelila Opština Olovo u centru Olova, a namijenjeni su razvoju životnih vještina i kvalitetnom provođenju slobodnog vremena djece i mladih uzrasta od 4 do 18 godina.

Nudimo ti…
1. Priliku za razvijanje vlastitih vještina i potencijala kroz pohađanje seminara i edukacija
2. Priliku za timski rad i druženje sa grupom volontera koji će biti uključeni u projekat
3. Priliku da na koristan način provedeš svoje slobodno vrijeme i doprineseš dobrobiti djece u svojoj zajednici

Ako si zainteresovan/a da budeš jedan/a od 2 volontera u Carevoj Ćupriji ili 4 volontera u Olovu, iskaži svoje interesovanje i javi se na mail adresu nerma_daut-bajramovic@wvi.org najkasnije do 03.februara 2016. godine.

World Vision (www.worldvision.ba) je međunarodna kršćanska organizacija za pomoć, razvoj i javno zagovaranje, posvećena radu s djecom, porodicama i zajednicama kako bi prevazišli siromaštvo i nepravdu. World Vision radi u službi svih ljudi, bez obzira na njihovu vjeru, rasu, etničku pripadnost ili spol. U Bosni i Hercegovini, World Vision je aktivan od 1994. godine, a ove godine obilježava 20 godina rada u Bosni i Hercegovini.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button