Općenito

Općina Olovo predstavila je Idejni projekat Hotela Aquaterm (bazenskog kompleksa)

phoca_thumb_l_terme olovo - 20Općina Olovo predstavila je Idejni projekat Hotela Aquaterm (bazenskog kompleksa). Kako će projekat izgledati možete pogledati u našoj foto galeriji.

Također, JZU BRC “Aquaterm” Olovo, kao saznaje poslovni portal Akta.ba, je raspisala javni poziv za nabavku usluga izrade glavnog projekta bazenskog kompleksa. Radovi su vezani za arhitektonske, inženjerske, integralne inženjerske usluge, usluge prostornog planiranja i uređenja pejzaža, slične naučne i tehničke konsultantske usluge, usluge tehničkog ispitivanja i analiza trebali bi biti završeni u toku od 30 dana.

Poziv za prijem ponuda otvoren je do 19.2.2016.godine.

Banjsko rekreativni centar “Aquaterm” nalazi se u samom središtu grada Olova, pored mjesta gdje se sastaju dvije planinske rijeke Stupčanica i Bioštica i čine rijeku Krivaju.

Izgrađen je 1971 godine. Tokom proteklih godina JZU BRC “Aquterm” je u više navrata nadograđivan. Zahvaljujući svojoj ljekovitosti olovska banja pogodna je za liječenje svih reumatskih, neuroloških, ortopedskih bolesti, stanja nakon moždanih udara.
visitmycountry.net
phoca_thumb_l_terme olovo - 02 1

phoca_thumb_l_terme olovo - 04

phoca_thumb_l_terme olovo - 05

phoca_thumb_l_terme olovo - 06

phoca_thumb_l_terme olovo - 07

phoca_thumb_l_terme olovo - 09

phoca_thumb_l_terme olovo - 13a

phoca_thumb_l_terme olovo - 16

phoca_thumb_l_terme olovo - 17

phoca_thumb_l_terme olovo - 18

phoca_thumb_l_terme olovo - 20

phoca_thumb_l_terme olovo - 24

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button