AktuelnoCentar za kulturuOglasiOlovoPosaoRadio Olovo

NAŠA NOVA PONUDA ZA VAŠ REKLAMNI PROSTOR

Kao što ste mogli primjetiti ova naša zvanična web stranica dobila je novi, moderniji i ljepši izgled. U okviru redizajniranog prostora ovog našeg preglednika, koji je u samo par dana zabilježio blizu 4 000 posjeta, rezervisali smo prostor za vaše reklamne banere. U ovoj akcijskoj ponudi nudimo vam nekoliko različitih verzija izgleda i veličina prostora za vaš logo, reklamu, slogan, poruku, sa pripadajućim cijenama. Ove akcijske cijene se odnose na mjesečnu ponudu, odnosno uslugu vašeg reklamiranja od mjesec dana na ovoj našoj web stranici.

Za dogovorene reklamne usluge na šestomjesečnom i godišnjem nivou nudimo dodatne popuste i pogodnosti. Tu su i kombinacije sa izradom i emitovanjem tonskih – radijskih reklama, podjela vaše poruke na našim profilima na društvenim mrežama- facebook, instagram, twitter i YouTube.

Istaknuti promo tekstovi za vašu poslovnu djelatnost, poruku klijentima i korisnicima vaših usluga sa vašim logom i fotografijama objavljujemo po promo cijenima od 50 do 100 KM zavisno od broja dana za koji je istaknut.

Pozovite nas na : 032/828-010 i 032/828-011

Pišite nam na mail: oradio@bih.net.ba ili u inbox naših već pomenutih internetskih prozora.

Sa nama Vaš glas čuje se dalje, a slika o vama vidi bolje!

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button