AktuelnoMjesne zajedniceNGO i udruženjaOlovo

CAREVLJANI UKROVILI LOVAČKI DOM

Rezultati višemjesečnog rada vrijednih lovaca LS Careva Ćuprija i njihovih brojnih kolega i ljubitelja lova, prirode i druženja potvrđuju onu narodnu : “Kad’ se vrijedne ruke slože-sve se može”! I zaista, vođeni entuzijazmom i ljubavlju, naoružani marljivošću Carevljani su uspjeli prije snijega ukroviti svoj novi lovački dom. Svi mi koji smo, direktno ili putem društvenih mreža, svakodnevno pratili radove na izgradnji lovačke kuće u lovačkoj sekciji Careva Ćuprija sada djelimo radost sa Azizom Kaknjaševićem i njegovim Carevljanima, LD “Tetrijeb” i svim lovcima koji će uskoro dobiti još jednu dragu i funkcionalnu lovačku destinaciju.

-Ono što je i bio naš plan, da do zime i snijega ukrovimo objekat, evo smo ostvarili.

– Hvala svima koji su se na bilo koji način ugradili u ovaj projekat – kaže nam Aziz Kaknjašević koji je cijelo vrijeme vodio radove i bdio na ovom projektu. On je izrazio nadu da i u narednoj sezoni, na poslovima uređenja i opremanja objekta, neće izostati podrška ovom projektu.

Aferim vrijednim Carevljanima- kažemo mi. Zahvaljujući njima Lovačko “Tetrijeb” Olovo i naša općina su bogatiji za novoizgrađen lovački dom na prostoru LS Careva Ćuprija.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button