Aktuelno

Svjetski a naše: Alat kojeg su napravili BiH programeri, proglašen najboljim proizvodom!

Robinize – prvi bosanskohercegovački SEO alat je 13.04.2022.godine  proglašen za proizvod dana na Product Huntu – globalno priznatoj digitalnoj platformi  za nove proizvode. 

Kako funkcioniše glasanje na ovoj platformi i ko odlučuje o najboljem proizvodu? 

Korisnici Product Hunta imaju priliku saznati za nove proizvode iz različitih područja i glasati za proizvod koji im se sviđa. 

Sa 567 glasova i brojnim komentarima i recenzijama oduševljenih korisnika,  Robinize je pomeo konkurenciju. 

“Robinize je nastao kao potreba za pristupačnim SEO alatom, a uzimajući u obzir iskustvo u razvoju softvera koje sam imao, znao sam da možemo napraviti  proizvod koji će biti bolji od konkurentskih ali 10 puta jeftiniji. “ objasnio je idejni tvorac Robinize-a  i vlasnik IT kompanije ZenDev, Senad Šantić.

Robinize,  se izdvaja se po prihvatljivoj cijeni i po jednostavnosti korištenja, jer korisnik odlučuje koju frazu želi rangirati na Googleu, a aplikacija vratiti 50 preporučenih pojmova koje trebate koristiti u svom sadržaju da bi se rangirali za tu fazu.

Iz kompanije ZenDev poručuju da su posebno ponosni na činjenicu da su za kompetan razvoj aplikacije zaslužni juniori. Ovo je još jedan dokaz kako Bosna i Hercegovina ima sposobne i obrazovne mlade ljude. 

“Vizija ZenDeva, a i moja osobna je kontinuirano stvaranje proizvoda koji su prepoznati na globalnom tržištu, a Robinize je vjerujemo jedan od njih. Sve ovo radimo jer želimo pokazati i dokazati našoj i budućim generacijama da je moguće mijenjati svijet odavde, iz Bosne i Hercegovine.” – zaključio je entuzijastično Šantić. 

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button