AktuelnoOlovoSport

UPALJENO ŽUTO SVJETLO NA SEMAFORU 1. FEDERALNE LIGE

Kada se, već narednog mjeseca, upali zeleno svjetlo i krene nova takmičarska sezona novi prvoligaš NK Stupčanica iz Olova odlučno će krenuti u osvajanje bodova i bez sumnje nastaviti stazama uspjeha u borbi za što bolju poziciju na tabeli. Uprava, stručni štab i igrači ne kriju želju i namjeru da i u novom ligaškom rangu budu u vrhu tabele. Na to, osim činjenice da su proteklog vikenda već startali sa pripremama i trenažnim procesom pokazuju i pojačanja koja su na prvu prozivku, u petak, stigla na stadion Danac :

– Adi Bešić (Rudar Kakanj)

– Dejan Jolović (Goražde)

– Nedim Ligata (Unis)

– Kenan Kapetanović (Vareš-Juniori)

– Safet Ibrahimović

– Hasan Mahmutović, kadet Stupčanice priključen prvom timu….

Kako su izvjestili na svojoj fb stranici Uprava radi na dovođenju još nekih pojačanja, sa kojima su pregovori u završnoj fazi, te će uskoro biti poznato o kojim se igračima radi.

Od momaka koji su se ove sozone oprostili od dresa Stupčanice tu su Sanel Sokolar, Adnan Dedić, Mirsad Salibašić, Dženan Ćosić, Senad Merdan, Semir Mašić, Haris Kljajić.

Neki od ovih igrača nastavljaju rad u klubu na drugim dužnostima i funkcijama.

NK “Stupčanica” će prvi dio pripremamobaviti u Olovu i SRC “Ajdinovići”. Od 24.07.2022 g. ekipa Stupčanice pripreme nastavlja u Srbiji gdje će u okviru desetodnevnih priprema boraviti na Zlatiboru.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button