AktuelnoOlovo

NAČELNIK ĐEMAL MEMAGIĆ: JEDINSTVO U LJUBAVI PREMA OLOVU I BiH – KLJUČ NAŠEG USPJEHA

Općina Olovo u Novu 2023.godinu, kako smo to već izvjestili, ulazi sa jučer usvojenim budžetom i usvojenim optimističnim planovima Javnih ustanova i preduzeća kojima je Općina Olovo osnivač.

  • Iza nas je teška, ali ipak uspješna godina u kojoj smo još jednom pokazali da jedinstveni možemo prevazići probleme i postići uspjeh. Deset godina smo zajedno i ja sam ponosan na ono što smo uradili za naš grad i našu općinu. Stoga sam vas, kao moje saradnike na tom putu, pozvao da vam se zahvalim za vaš trud i napor i da sve nas pozovem na jedinstvo u ljubavi prema Olovu i našoj domovini Bosni i Hercegovini. – kazao je ovo, između ostalog, u svom obraćanju načelnik Đemal Memagić tokom Novogodišnjeg prijema koji je jučer organizirao za uposlenike Općine Olovo, Centra za kulturu, sport i informisanje, Gradske biblioteke, Centra za socijalni rad i Vatrogasne jedinice pri Službi Civilne zaštite.

Prethodno je Senahid Ibrahimović, predsjednik sindikalne organizacije uposlenika Općine Olovo zahvalio načelniku Memagiću na svemu što čini za našu lokalnu zajednicu, posebno se zahvalivši i na ispoštovanoj preporuci Vlade Federacije i isplati radnicima, kako Općine Olovo, tako i JU Ustanova čiji je Općina Olovo osnivač,  jednokratne pomoći od 1080,00 KM.

Tokom svog obraćanja načelnik Memagić je svim građanima Olova poželio sretnu, zdravljem i upjehom ispunjenu 2023.godinu.

Kompletno obraćanje načelnika Đemala Memagića poslušajte i na našem novom podkast-u:

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button